Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Μπουτάρης σε συνδικαλιστή : «Είσαι φασίστας του κερατά»

Ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο το οποίο μάλιστα και διακόπηκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Η παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του δήμου για την εργασιακή εφεδρεία και η τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το θέμα «άναψε τα αίματα».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Ηλίας Μανουσαρίδης μόλις άκουσε το Γιάννη Μπουτάρη να λέει ότι είναι εναντίον της εφεδρείας αλλά αν γίνει νόμος του κράτους, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εξοργίστηκε και δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του.

Ο δήμαρχος αντέδρασε τον αποκάλεσε «φασίστα του κερατά» που δεν δουλεύει αλλά σηκώνει σημαίες στις διαδηλώσεις και κατέληξε με την προτροπή «πάρε δρόμο ρε».

Προηγουμένως υπήρξε φραστική επίθεση μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της Πρωτοβουλίας κ. Κανάκη με αρκετούς συνδικαλιστές με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση και η μετάδοση της από την TV100.
spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: