Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η εξομολόγηση του Τζώνυ Καλημέρη

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε στο περιοδικό ΕΓΩ! ο Τζώνυ Καλημέρης ο οποίος εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από λίγα χρόνια.
"Δεν πέρασα κάτι το οποίο απείλησε τη ζωή μου. Η θεραπεία ήταν δύσκολη. Πήγα στην Αμερική και κάθισα πολύ καιρό. Το είδος του λεμφώματος όμως που είχα, δεν έκανε μετάσταση. (...) Έκανα ακτινοβολία. Από μικρός είχα την αίσθηση ότι είμαστε προσωρινοί, ήξερα πάντα μέσα μου ότι δεν είμαστε για πάντα. Δεν σοκάρομαι εύκολα. Αυτό το θέμα ξεκίνησε το 2002. Ήταν ταλαιπωρία, γιατί για πολύ καιρό «τραβιόμουν» με θεραπείες, όμως δεν με επηρέασε με την έννοια Ωπ, τελειώσαμε".

Ο Τζώνη Καλημέρης σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα:

Θεωρείτε ότι θα είναι πρώτοι οι Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά;

Ναι. Το τρέιλερ που έκαναν ήταν πολύ εντυπωσιακό και μίλησε σε όλους. Η εικόνα του ζευγαριού που τσακώνεται χαριτωμένα, αλλά και με δόση αλήθειας, ήταν ευφυής. Η έναρξή τους ήταν πολύ ζωντανή και πολύ σωστά τοποθετημένη στο χρόνο. Δεν ήταν ερήμην αυτού που ζούμε ως κοινωνία.

Το δίδυμο Φερεντίνου-Χρηστίδου;

Ο Χρήστος είναι τρομακτικό ταλέντο. Δεν το συζητώ! Κατά εποχές έχει ορίσει την τηλεόραση. Δεν έχει "τεσταριστεί" ακόμα στο πρωινό, αλλά ούτε ο Λιάγκας είχε. Για τη Χρηστίδου, η προσαρμογή θα είναι πιο εύκολη. Ο Χρήστος θα δυσκολευτεί να βρει τους ρυθμούς ενός καθημερινού πρωινού.

Η Ευγενία Μανωλίδου;

Διάβασα ότι μάλλον θα συγγενέψει με την Πέπη Τσεσμελή. Για τη σοβαρότητα της Ευγενίας και αυτό το οποίο προβάλλει, μου φάνηκε πολύ αστείο. Πολλοί έμειναν εκτός τηλεόρασης, λόγω κρίσης. θα μιλάμε πλέον για διάσημους άνεργους. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν σταρ δεν μπορούν να απορροφηθούν, γιατί δεν μπορεί να τους πληρώσει το μέσο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: