Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΝ στο Γουδή: «Να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα!»

Flags of Coalition of the Radical Left support...Image via Wikipedia
Στο άλσος Γουδή ξεκίνησε το φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΝ 2011, στα πλαίσια του οποίου την Κυριακή στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
 
Το φεστιβάλ με κεντρικό σύνθημα «Να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα!», θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Την ομιλία του προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα θα μεταδώσει απευθείας η ΕΤ1, ενώ θα χαιρετίσουν η αντιπρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (Κ.Κ. Ισπανίας) Maite Mola και ο Γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας Συνασπισμού Νάσος Ηλιόπουλος.
Στο χώρο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για την αριστερά, τα κινήματα και το πολιτισμό στα χρόνια της κρίσης και του Μνημονίου. Εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, βιντεοπροβολές,«Επετειακή» έκθεση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ, καθώς και έκθεση φωτογραφίας από το προσωπικό αρχείο του Μάνου Λοίζου. Οι πόρτες του Φεστιβάλ ανοίγουν κάθε μέρα στις 6.00 μ.μ ενώ το κόστος του εισιτηρίου παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, 6 Ευρώ ανά ημέρα και 15 Ευρώ το τριήμερο.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: