Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Παράταση για τις εγγραφές σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Παράταση μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2011 έδωσε το υπουργείο Παιδείας για τις εγγραφές των νεοεισαχθέντων στα τμήματα και τις σχολές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

Η παράταση δόθηκε για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας των καταλήψεων αλλά και των λαθών που εντοπίστηκαν στα ηλεκτρονικά μηχανογραφικά.

Σύμφωνα, με το υπουργείο, ορισμένοι υποψήφιοι δήλωσαν ότι ανήκουν σε ειδική περίπτωση πολυτέκνου, τριτέκνου ή κοινωνικών κριτηρίων, επικαλούμενοι δικαιολογητικά μη συμβατά με τα απαιτούμενα στο Νόμο.

Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται αντιμετώπιση του προβλήματος κατ' εξαίρεση μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12, σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι αυτοί θα εισαχθούν στην αντίστοιχη Σχολή της γενικής κατάταξης με βάση την βαθμολογία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: