Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τα σκουπίδια μένουν στους δρόμους – Νέα 24ωρη απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ

Όσοι έχουν λάβει φύλλα επίταξης, βγαίνουν κανονικά στους δρόμους για να μαζέψουν σκουπίδια. Όσοι δεν έλαβαν, συνεχίζουν να απεργούν!

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η ΠΟΕ ΟΤΑ κήρυξε και νέα 24ωρη απεργία και στις 11:00 σήμερα οι εργαζόμενοι θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Δεν αποκλείεται, όμως, η απεργία να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί στη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η απεργία, πάντως, αφορά μόνο στους εργαζόμενους που δεν έχουν λάβει φύλλα επίταξης. Όσοι τα έλαβαν, δουλεύουν κανονικά.

Η διαδικασία της έκδοσης 1.694 φύλλων επίταξης απορριμματοφόρων οχημάτων και 8.095 φύλλων επίταξης προσωπικών υπηρεσιών, που αφορούν εργαζομένους στις υπηρεσίες καθαριότητας 64 σε σύνολο 66 Δήμων της Περιφέρειας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, από την Περιφέρεια Αττική.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας, εναπόκειται πλέον στις αστυνομικές υπηρεσίες η μέριμνα για την επίδοση των φύλλων επίταξης και στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων για την εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: