Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πάγκαλος: "Η κατάληψη υπουργείου δεν νοείται, ...είναι επανάσταση"

Theodoros Pangalos, Vice-president of the gove...Image via WikipediaΜε το κοινό τους άρθρο οι υπουργοί Α. Διαμαντοπούλου, Α. Λοβέρδος και Γ. Ραγκούσης απευθύνονται στην κοινωνία, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ακόμη ότι οι τρεις υπουργοί έχουν έργο και δικαιούνται να μιλούν.

Μεταξύ άλλων, στο κοινό τους άρθρο οι υπουργοί στηλιτεύουν τη συμπεριφορά συντεχνιών, υπογραμμίζουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να σπάσει τα μεταπολιτευτικά κακώς κείμενα, ενώ απευθύνουν ενωτικό κάλεσμα στους βουλευτές του ΠαΣοΚ

 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος,  εξέφρασε την άποψη ότι υπήρξαν δυνατότητες συναίνεσης με τη ΝΔ, επαναλαμβάνοντας ωστόσο τη θέση του ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια.

Επιπλέον, ο ο κ. Πάγκαλος διευκρίνισε ότι άλλο πράγμα είναι η συγκυβέρνηση και άλλο η συναίνεση, ενώ υπογράμμισε ακόμη την ικανοποίησή του για τη στάση του προέδρου της ΝΔ στο θέμα των απεργών ιδιοκτητών ταξί.
 
Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε ότι η φοροδοτική ικανότητα του μισθωτού έχει εξαντληθεί.

Παράλληλα, επέκρινε έντονα όσους προχωρούν σε καταλήψεις υπουργείων και δημόσιων κτηρίων. "Η κατάληψη υπουργείου δεν νοείται, ...είναι επανάσταση", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: