Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Κανονικά η μεταφορά των μαθητών στην Κρήτη

Κανονικά θα εκτελούνται από αύριο οι μεταφορές των μαθητών από και προς τα σχολεία τους με τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Οι λεωφορειούχοι σε όλη την Κρήτη όπως γράφει το cretalive.gr  ανέστειλαν την εφαρμογή της απόφασής τους να διακόψουν τα δρομολόγια, μετά και τη δέσμευση της Περιφέρειας ότι εντός της εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη, θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση, που είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση, ο προϊστάμενος κίνησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, Μιχάλης Τσουπάκης, ανέφερε ότι βρέθηκε η "χρυσή" τομή με τη δέσμευση της Περιφέρειας Κρήτης και δεν συντρέχει λόγος να μη γίνουν οι μεταφορές των μαθητών.

Οι λεωφορειούχοι έχουν ήδη συνάψει δάνειο με τράπεζα για την καταβολή του 80% του ποσού που προβλέπεται από τη σύμβαση, πληρώνοντας από την τσέπη τους εν αναμονή των υπογραφών.

Μετά και την υπογραφή της σύμβασης, η τράπεζα θα εισπράξει το ανάλογο ποσό και έτσι οι μεταφορές των μαθητών θα γίνουν κανονικά μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: