Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Γραμματέας της ΝΔ δίνει «γραμμή» μέσω facebook


Την κομματική γραμμή του «όχι στην συναίνεση» διαχέει προς τα κομματικά στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Λυκουρέντζος μέσω του Facebook.

O Γραμματέας της ΝΔ εκτός απο τις συνεχείς κομματικές συσκέψεις και τις επισκέψεις του στις οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα για την προετοιμασία του κόμματος για πρόωρες εκλογές, ενημερώνει τακτικά την προσωπική του σελίδα στο facebook και αναπτύσσει διάλογο με τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ που απαντούν στα σχόλια και τις αναρτήσεις του.

«Ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται να επιζητεί τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων....την ίδια ώρα αδυνατεί να προσδιορίσει τους στόχους της Εθνικής Γραμμής,» αναφέρει στην τελευταία ανάρτηση του ο κ. Λυκουρέντζος και δίνοντας καθαρά γραμμή κατά της συναίνεσης στους διαδικτυακούς συνομιλητές του , τονίζει πως «όποια τεχνάσματα ή εκβιαστικά διλήμματα και αν εφεύρει, η ΝEΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν πρόκειται να συμπράξει σε μια πορεία αποτυχιών και αβεβαιότητος.»

Ο κ. Λυκουρέντζος παρουσιάζει και την στρατηγική του Αντώνη Σαμαρά για την έξοδο της χώρας από την κρίση, χρησιμοποιώντας την ορολογία που χρησιμοποίησε στις δημόσιες δηλώσεις του στις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στρατηγική μας όπως πολλές φορές εξήγησε ο Αντώνης Σαμαράς, η επανεκκίνηση της οικονομίας, με αναπτυξιακή πολιτική, η έξοδος της χώρας από την κρίση με όραμα και σχέδιο και με σταθερή επιδίωξη μας την αισιόδοξη προοπτική: την Ελλάδα της Ελπίδας!»

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: