Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

H αγανάκτηση πήγε... γήπεδο!

Τόπος διαδήλωσης τα ελληνικά γήπεδα στην 7η αγωνιστική. Μετά τα χθεσινά γεγονότα του ΟΑΚΑ, νέες αντιδράσεις κατά της κυβέρνησης σήμερα σε Ν. Σμύρνη και Ηράκλειο...

Τη σκυτάλη λοιπόν από το ΟΑΚΑ το Σάββατο πήραν σήμερα τα γήπεδα του Ηρακλείου και της Ν.Σμύρνης, όπου οι φίλαθλοι με πανό και συνθήματα εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου...

Στο "Γεντί Κουλέ" ανέβηκε πανό που έγραφε «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ την τρόικα και μπρος». Ο διαιτητής Στυλιάρας ζήτησε να κατέβει, διακόπτοντας τον αγώνα για περίπου δύο λεπτά. Οι οπαδοί του ΟΦΗ φώναξαν και το...γνωστό σύνθημα για τη Βουλή και τελικά αποφάσισαν να μην το συνεχίσουν και κατέβασαν το πανό.

Στο γήπεδο της Ν.Σμύρνη ανέβηκε πανό που έγραφε «Κάτω η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ», ενώ οι οπαδοί φώναζαν υβριστικά συνθήματα για τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο διαιτητής Σπάθας περιορίστηκε πάντως στο να ζητήσει να γίνει έκκληση από τα μεγάφωνα να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα, αλλά το πανό παρέμεινε κρεμασμένο.

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: