Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

KOMOTHNH: «Έσβησε» ο μπασκετμπολίστας Ν. Λεχούδης

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα του βετεράνου μπασκετμπολίστα Νεοκλή Λεχούδη, ο οποίος «έφυγε» το μεσημέρι όταν παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από αυτοκίνητο.

Παίκτης, προπονητής και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο Νεοκλής Λεχούδης εξέπνευσε σε ηλικία 55 χρόνων, σε επαρχιακό δρόμο της Κομοτηνής.

To δυστύχημα συνέβη όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παράσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Νεοκλή Λεχούδη που ήταν πάνω σε ποδήλατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καβάλας, αλλά κατά τη διαδρομή υπέστη ανακοπή. Παρέμεινε στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όμως δεν άντεξε.

Γιος πολιτικού πρόσφυγα στην Πολωνία, ήταν στέλεχος της ομάδας μπάσκετ Γκροτζέλες (Α1 κατηγορία) και επαναπατρίσθηκε το 1978. Χάρη σε αυτόν συσπειρώθηκαν στην Κομοτηνή, όλες οι δυνάμεις του μπάσκετ στον ΓΑΣ, που από τις τοπικές κατηγορίες βρέθηκε στην Α2 ανδρών, όπου παρέμεινε πολλά χρόνια και διεκδίκησε την άνοδο στην Α1.

Όταν κρέμασε τα παπούτσια, έγινε προπονητής στην ίδια ομάδα, αργότερα πρόεδρος, ενώ ήταν και μέλος της τωρινής διοίκησης. Ο γιος του, Κίμων Λεχούδης είναι εν ενεργεία μπασκετμπολίστας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11:00 από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: