Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Φρικτός θάνατος 14χρονης όταν την καταπλάκωσε κτίριο

Ένα τριώροφο κτήριο κατέρρευσε ολοσχερώς, χτες  το απόγεμα, στην πόλη Μπαρλέττα, της περιφέρειας Απουλία, στην νότια Ιταλία. Οι πυροσβέστες, ανέσυραν νεκρή μια δεκατετράχρονη, κόρη των ιδιοκτητών του υφαντουργείου, που βρισκόταν στο ισόγειο του κτηρίου.

Πρόκειται, πιθανότατα, για τους γονείς της έφηβης, που έχασε την ζωή της . Οι ακριβείς αιτίες της κατάρρευσης δεν έγιναν ακόμη γνωστές, αλλά υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να προκλήθηκε από την κατεδάφιση διπλανής πολυκατοικίας.

Ακόμη ένα άτομο βρέθηκε νεκρό στα συντρίμια της πολυκατοικίας ενώ μία έγκυος ανασύρθηκε ζωντανή, όπως αναφέρει η Corriere della Serra. Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται για την ανάσυρση και άλλων ατόμων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι.

Στο χώρο του συμβάντος, έφτασαν και σπηλαιολόγοι, για να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα είδος σήραγγας, κάτω από τα συντρίμμια, ώστε να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών.

Σύμφωνα, δε, με τις πρώτες πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, «εδώ και αρκετές ημέρες, ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι, στην πρόσοψη του κτηρίου είχαν δημιουργηθεί ρωγμές και οι ιδιοκτήτες του τριώροφου, αυτού, σπιτιού, είχαν ζητήσει από τον δήμο την πραγματοποίηση ειδικών ελέγχων στατικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: