Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΝΙΟ Marchetto: Ο άνθρωπος που υποδύεται 60 διάσημους χαρακτήρες σε μια non stop παράσταση!!

Πριν δύο χρόνια ζήσαμε μόνο την αρχή με πέντε sold out παραστάσεις.. Κάτι σαν.. το πρώτο πιάτο... Τώρα ετοιμαστείτε για το κυρίως γεύμα... Ένα show διαφορετικό από τα άλλα που δεν θα αφήσει κανέναν γνωστό καλλιτέχνη.. όρθιο!!!

Πώς σ’ ελάχιστα δευτερόλεπτα η Βασίλισσα της Αγγλίας γίνεται ο τραγουδιστής Φρέντυ Μέρκιουρυ των Κουήν ή ο Πάπας γίνεται Φιντέλ Κάστρο; Πως μπορεί ο γνωστός ράπερ Έμινεμ να τραγουδάει δίπλα στην Αφροδίτη της Μήλου ή πως γίνεται ο Φράνκ Σινάτρα να τραγουδάει ντουέτο με την Κάϊλυ Μινόκ; Κοστούμια, μάσκες και περούκες από χαρτί είναι το μοναδικό μέσο, μαζί με τη βοήθεια της μουσικής, που χρησιμοποιεί ο Μαρκέττο για να δώσει μια πολύχρωμη παράσταση μ’ ένα ρεπερτόριο βασισμένο σε πάνω από εκατό παγκοσμίως γνωστούς χαρακτήρες. Αστείρευτη φαντασία, δεξιοτεχνία, ταχυδακτυλουργική ταχύτητα και σπαρταριστό χιούμορ είναι η συνταγή για να «γραφτεί» αυτό το σόου που θυμίζει παιδικό βιβλίο, με τους χάρτινους ήρωες να ξεπετάγονται από κάθε σελίδα. Ήρωες του, ο Έλβις Πρίσλευ, η Λέντι Γκάγκα, η Μέριλιν Μονρόε, η Σερ, η Σελίν Ντιόν, οι διάσημοι τρεις τενόροι, ο Μπόι Τζόρτζ, η Μαντόνα, η Γκλόρια Γκέινορ αλλά και η Μαρία Κάλας, ο Βίνσεντ Βαν Γκόγκ, ακόμα και η Μόνα Λίζα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: