Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Χατζηνικολάου: Ολομέτωπη επίθεση στο MEGA..

Ολομέτωπη επίθεση στο MEGA έκανε πριν λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή την εισήγηση της Λαγκάρντ για το ελληνικό χρέος.

Ο Χατζηνικολάου έγραψε στο twitter:

"Το MEGA "αποκαλύπτει" την εισήγηση της Λαγκαρντ για το χρέος μας στις 8.30 το βράδυ,ενω δημοσιεύτηκε ήδη απο το μεσημερι στην Realnews! Κρίμα".

Και συνέχισε: " Είναι ντροπή.Έπρεπε να αναφέρουν την πηγή".

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου (MEGA και ΕΘΝΟΣ) έγραψε: "Νίκο, δεν έχω δυνατότητα να διαβάσω την είδησή σου. Η δική μου είδηση αφορά άλλη έκθεση.Είναι η Εκθεση Βιωσιμότητας του IMF".

Για να του απαντήσει ο Χατζηνικολάου: " Δεν αφορά εσένα Μιχάλη.Μιλω για τον τίτλο "Το Μεγκα αποκαλύπτει".Η εισήγηση Λαγκαρντ για κούρεμα 80% είναι στην πρώτη σελίδα μας και επομένως γνωστή από το μεσημέρι."

Ο Ιγνατίου επανήλθε: "Στο Έθνος της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2011 είχα τα σενάρια για το χρέος. Νίκο,εγώ μετέδωσα την είδηση. Μιλάμε για δύο διαφορετικές εκθέσεις. Η μία με τα σενάρια, η άλλη για την βιωσιμότητα.".

Μέχρι στιγμής ο Ν. Χατζηνικολάου δεν έχει απαντήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι η REAL NEWS  κυκλοφορεί κάθε Κυριακή αλλά είναι έτοιμη από το Σάββατο και βρίσκεται ήδη στα κεντρικά περίπτερα της ΑΘήνας και Θεσσαλονίκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος και υποβολιμαίος ο τίτλος σας, μάλλον ο Ιγνατιου ξεμπρόστιασε τον Χατζηνικολαου.

Unknown είπε...

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΙΓΑΝΤΙΟΥ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ