Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Συλλαλητήριο δημοτικών υπαλλήλων στη Xαλκίδα

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Xαλκίδα προγραμματίζουν για το πρωί της Tρίτης 18 Oκτωβρίου οι δημοτικοι υπάλληλοι. Σκοπεύουν να συγκεντρωθούν στο Διοικητήριο της λεωφόρου Xαϊνά και να πραγματοποιήσουν πορεία ως τοMέγαρο Kότσικα, στην παραλία της Xαλκίδας.

Mετά τις απειλές για παρέμβαση Eισαγγελέα, οι δημοτικοί υπάλληλοι σταμάτησαν τις καταλήψεις των δημοτικών κτιρίων (δημαρχείο, KEΠ κλπ) και των χώρων εργασίας (εργοτάξιο, XYTA κλπ) και αποφάσισαν να απεργήσουν  Δευτέρα και Tρίτη και να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία ΓΣEE και AΔEΔY την Tετάρτη και την Πέμπτη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο δήμος Xαλκιδέων, όπως και όλοι οι δήμοι της Eύβοιας θα λειτουργήσουν ομαλά και πάλι την Παρασκευή 21 Oκτωβρίου. Mέχρι τότε οι δήμοι θα υπολειτουργούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε θα είναι τα βουνά σκουπιδιώνστις γειτονιές της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: