Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κρήτη: Παντρεύτηκαν 11/11/11 και ώρα...11.11

Πώς να μην χαρακτηρίσεις ένα τέτοιο γάμο ως... γάμο της χρονιάς;

Για πολλούς γάμους ακούσαμε φέτος το κλασικό... ''ο γάμος της χρονιάς''. Όμως αυτός ο γάμος που εγινε στο δήμο Φαιστού, δικαιωματικά κερδίζει τα σκήπτρα! Ένας γάμος που έγινε την Παρασκευή 11/11/11 και ολοκληρώθηκε... στις 11.11 το πρωί!

Ο στρατιωτικός Λεωνίδας Δημητρίου από την Πρέβεζα και η λογοθεραπεύτρια Άννα Μαρία Τσαφαντάκη από το Μορώνι, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή γεμάτη συμβολισμούς. Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη στα σκαλιά του Δημαρχείου λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, ενώ μέτρησε καθώς εκείνη ανέβαινε, 7 σκαλοπάτια δυνατά, όσα και τα χρόνια γνωριμίας τους.

Για το γάμο που είχε προγραμματιστεί από μέρες, ο γαμπρός ζήτησε να ξεκινήσει 11.07, σ' έναν συμβολισμό της γνωριμίας τους και να ολοκληρωθεί στις 11.11, ώστε όλοι οι αριθμοί να είναι...1!

Την τελετή πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Φαιστού Σάββας Καμπουράκης, ενώ οι νεόνυμφοι πλέον, είχαν φέρει και τον...δικό τους αντιδήμαρχο Πρέβεζας για παν ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: