Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΟ -ΟΣΦΠ: Βαριές κατηγορίες για τους 12

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 12 συλληφθέντες για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση, παράβαση του αθλητικού νόμου και παράνομη οπλοφορία, ενώ ερευνάται αν διεπράχθη από άγνωστους δράστες το αδίκημα τής παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών.

Τα πιο σοβαρά έκτροπα, που εξελίχτηκαν σε οδομαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις, συνέβησαν χτες το απόγευμα έξω απο το κτίριο που στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Π.Α.Ο. στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν χούλιγκαν του Ολυμπιακού, που επέβαιναν σε 100 δίκυκλα και φορούσαν κράνη, συνέκλιναν απο διάφορα σημεία για να επιτεθούν στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Εκεί όμως βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που τους εμπόδισαν και τότε η ομάδα των χούλιγκαν επιτέθηκε στους αστυνομικούς, καθώς και σε άλλα άτομα που μετέβαιναν στον Σύνδεσμο, με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα.

Τραυματίσθηκαν τρία άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για νοσηλεία. (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: