Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Κωστέτσος "εφτυσε" το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 !

Ύστερα από την οικιοθελή υποχώρησή του από το δεύτερο live  του «Dancing on Ice» ο Βασίλειος Κωστέτσος αναμενόταν να είναι καλεσμένος στο «Πρωινό ΑΝΤ1», όπως ορίζει η συμφωνία με κάθε παίκτη που θα αποχωρεί από το σόου χορού.

Ο γνωστός σχεδιαστής όμως δεν πήγε στην εκπομπή και οι παρουσιαστές αναρωτήθηκαν γιατί.

«Ο Βασίλειος μας αγνοεί ή έχει μαλώσει με τη Σίσσυ;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος όταν πληροφορήθηκε ότι ο καλεσμένος τους δεν θα βρεθεί στην παρέα τους.

«Όχι εμείς τα έχουμε βρει» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στην πρόσφατη «κόντρα» τους και στη συνέχεια ενημέρωσε τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό πως ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν πολύ κουρασμένος και δεν είχε δυνάμεις να βγει καν από το σπίτι του!

Τους το κράταγε ο Βασιλάκης. Αυτοί ΔΕΝ  έστειλαν συνεργείο να "καλύψει" την πρόσφατη επίδειξή του και ο Κωστέτσος που τους είχε κατσαδιάσει, τους "έστησε" και τους "έφτυσε"  την κατάλληλη στιγμή....
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: