Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Με μετρητά από 1η Δεκέμβρη οι εξετάσεις των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ

Θα πληρώνουν από την 1η Δεκεμβρίου τις επισκέψεις τους στο γιατρό αλλά και τις ιατρικές εξετάσεις που θα χρειάζονται οι ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΠΑΔ.Συγκεκριμένα κι έπειτα από σχετική απόφαση τουΠανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου την οποία θα εφαρμόσει και ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίωνκατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν στο γιατρό την επίσκεψη σύμφωνα με το ποσό που ορίζει το κρατικό τιμολόγιο.

Οι γιατροί από την πλευρά τους θα κόβουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών στον ασφαλισμένο, ο οποίος θα εισπράττει το ανάλογο ποσό από το ασφαλιστικό του ταμείο.

Οι γιατροί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων κ. Μιλτιάδης Καστανάκης οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον ΟΠΑΔ για διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου, ενώ δεν συμφωνούν επίσης και με τη δημιουργία του νέου οργανισμού ΕΟΠΙ.

Ο κ. Καστάνακης επισήμανε επίσης πως παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των συνδικαλιστικού οργάνου των γιατρών να έρθουν σε κάποια συνεννόηση με τον υπουργό υγείας, εντούτοις από την πλευρά της πολιτείας δεν έχει υπάρξει έως τώρα καμία ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: