Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού που εμπλέκεται στα 246 κιλά χασίς!

Σαν βόμβα έχει σκάσει από χθες η είδηση της σύλληψης του  Φράνκο Αλφόνσο που φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ελλάδα. Το ΣΔΟΕ μαζί με τους άντρες της Διώξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον ηθοποιό, που έχει παίξει σε ελληνική σειρά στο παρελθόν και είχε σχέση με την Αννίτα Πάνια, στο σπίτι του στο Γαλάτσι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές συνέλαβαν τρεις άντρες που μετέφεραν στο εξωτερικό τεράστιες ποσότητες χασίς με νταλίκα. Η νταλίκα είχε ιρλανδικές πινακίδες και ήρθε πριν από δύο ημέρες στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας, φόρτωσε πορτοκάλια στην Άρτα και πήγε σε αποθήκη του Ασπρόπυργου. Εκεί φόρτωσε 120 κιλά χασίς και τα τοποθέτησε σε ειδικές κυψέλες κάτω από τα πορτοκάλια. Λίγο αργότερα η νταλίκα επέστρεψε ξανά στην Άρτα για πορτοκάλια κι εκεί οι αρχές βρήκαν τα 120 κιλά χασίς, ενώ συνολικά η ποσότητα που βρέθηκε -και σε άλλες αποθήκες και φορτηγά- ανέρχεται σε 246 κιλά!
 
Τα μέχρι τώρα στοιχεία μιλούν για μια καλοστημένη επιχείρηση των ιρλανδικών αρχών, καθώς αναφέρεται ότι η νταλίκα που ήρθε στην Ελλάδα από την Ιταλία είχε ειδικούς τοποθετημένους πομπούς που έδωσαν πληροφορίες για τις ενέργειες των δραστών.
 
Ανάμεσα στους τρεις άντρες που συνέλαβε η Αστυνομία είναι ο γνωστός ηθοποιός που πριν από ένα χρόνο είχε συλληφθεί στην Καραϊβική. Όσο για τους άλλους δυο, πρόκειται για έναν 36χρονο Ιρλανδό, που οδηγούσε την νταλίκα κι έναν Έλληνα, ο οποίος είναι ενοικιαστής ψυγείων και φορτηγών.
 
Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, ο ηθοποιός συνελήφθη, επειδή φέρεται ότι ήταν ο άνθρωπος που έψαχνε και έβρισκε νόμιμα φορτηγά που εξήγαγαν τρόφιμα και έπειτα προσέγγιζαν τους οδηγούς τους, για να βγάλουν από τη χώρα το παράνομο φορτίο τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: