Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Τέλος ακινήτων: Σε απόγνωση 40.000 ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων

Την υπουργική απόφαση με την οποία συμπεριλαμβάνονται στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων καταγγέλλει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ). Η Συνομοσπονδία κάνει λόγο για αποφάσεις «δύο ταχυτήτων» στο υπουργείο Οικονομικών, που βάλουν κατά του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων και «οδηγούν σε απόγνωση τους 40.000 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν».

 Όπως τονίζεται, η απόφαση είναι πλήρως αντίθετη με τα όσα ο νόμος προβλέπει, «υιοθετώντας αυθαίρετα την εξαίρεση μόνο μίας ομάδας από τα τουριστικά καταλύματα, αυτή των κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, ήτοι ξενοδοχείων και κάμπινγκ». Αποτέλεσμα αυτής της «παράνομης απόφασης», υπογραμμίζει η Συνομοσπονδία είναι «η υφαρπαγή του εισοδήματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: