Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Έπιασαν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου για χρέη άνω των 400.000 ευρώ

Στην όγδοη σύλληψη προχώρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής η Οικονομική Αστυνομία.

Στη Νέα Σμύρνη συνελήφθη για οφειλές προς το δημόσιο, ύψους 437.173,43 ευρώ, ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου κ. Ζιώγας Κωνσταντίνος.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν ενώ αναμένονται και άλλες συλλήψεις ύστερα από σχετικά έγγραφα που έχει στείλει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Νίκος Αντωναράκος.



Και στη  Θεσσαλονίκη

Ενας 61χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας παροχής λογιστικών-φοροτεχνικών-συμβουλευτικών υπηρεσιών συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. τo ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 1.017.733,14 ευρώ.

Επίσης σε βάρος του 61χρονου λογιστή εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στην καταβολή δικαστικών εξόδων, για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: