Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ψαριανός: ΟΧΙ στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ

Ιδιαίτερα αιχμηρός για τα της Αριστεράς εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Γρ. Ψαριανός στο Έθνος της Κυριακής.

Καυτηρίασε την “χαρά” κάποιων με τη δημοκοπική άνοδος της ΔΗΜΑΡ. “Να μην ξεφουσκώσου τα πανιά, όπως πρόπερσι με το 18% που παίρναμε στο Συριζα και δεν ξέραμε ούτε τι να το κάνουμε ούτε αν το θέλαμε. Γι’ αυτό φύγαμε απ’ τον ΣΥΝ/Συριζα (που λέει κι η Αλέκα..) και πρέπει να έχουμε το νου μας καθαρό, όπως και λόγο καθαρό. Επίσης πιστεύω πως θα είχαμε ήδη διψήφιο ποσοστό αν δεν είχαμε κάνει μερικά ορθογραφικά λάθη. Το 8% για μένα είναι λίγο.”

Ενώ ξεκαθάρισε ότι τα κόμματα της αριστεράς δεν πρέπει να είναι συλλέκτες φθαρμένων προσώπων του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας αιχμές και στα εσωτερικά της ΔΗΜΑΡ. “Θέλουμε καθαρούς και σκεπτόμενους ανθρώπους. Όχι λαμόγια, μαυρογιαλούρους που “δραπετεύουν” απ’ τα Ιδρύματα του Πανελλήνιου ΣΟΚ, ανακαινισμένους αυριανιστές, κάτι “συνδικαλισταράδες της συμφοράς” ή μεταπράτες του “σι-φορ-άϊ”, της Ζήμενς, των ρεσάλτων, των “βαλτοπεδίων”! Θέλουμε ανέντακτους αριστερούς και προοδευτικούς ανθρώπους που καταλαβαινόμαστε κι ας ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ, ξέρουν αυτοί!”

“Η δική μας Αριστερά πρέπει να επεξεργάζεται κυβερνητικές προτάσεις για μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. Μακριά απ’ τις μαϊμουδιές και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του ΠΑΣΟΚ”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: