Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να συγχαρούν την ελληνική κυβέρνηση εξαιτίας της συμμετοχής του ΛΑΟΣ

A stylized representation of a red flag, usefu...Image via WikipediaΗ είσοδος της άκρας δεξιάς στη νέα ελληνική κυβέρνηση συνασπισμού, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα το 1974, προκάλεσε "σοκ" στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS), αναφέρεται σε σημερινή του δήλωση.

"Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν", τονίζει το κυριότερο κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, "πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση", εκτιμά το PS.

"Να που οδηγεί η Ευρώπη όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών", σημειώνει το PS. "Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική", προσθέτει.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας συνεχάρη, την Παρασκευή, το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Λουκά Παπαδήμου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, και "εξέφρασε την ικανοποίηση" του για τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρέως συνασπισμού" στη χώρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: