Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τι θα γλύψει τη Δευτέρα ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Τη Δευτέρα το βράδυ στις 22:00 έρχεται στις οθόνες μας το Total Black Out με διάσημα πρόσωπα. Μπορεί να συμμετέχουν οι Τζο Τόγκου, Χριστίνα Πολίτη, Όλγα Φαρμάκη, Γιώργος Λιανός, Τρύφωνας Σαμαράς που μετά απο το περίφημο "Ξεπατώθηκα", θα ζήσουμε στιγμές σουρεαλισμου με τον γνωστό κομμωτή να δίνει ρεσιτάλ γέλιου.

Μία από τις αποστολές του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να γλύψουν διάφορα μέρη σώματος και να καταλάβουν τι γεύονται με τη γλώσσα τους. Όταν ο Τρύφωνας πλησιάσει έναν εύσομο τριχωτό κύριο και αρχίσει να τον γλύφει στην κοιλιακή χώρα, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν, αφού πρέπει να καταλάβει τι γλύφει...

Επίσης θα ριχτεί στη μάχη του παιχνιδιού για μια αποστολή και η Νάντια Μπουλέ. Το απόλυτο σκοτάδι θα τρομάξει την παρουσιάστρια και ουκ ολίγες φορές θα ακούσουμε τις τσιρίδες της.

Να αναφέρουμε πως δεν είναι τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου επεισοδίου από τον Αντ1, αφού στο απέναντι στρατόπεδο θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Mega "Με λένε Βαγγέλη"!

Δείτε το Βίντεο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: