Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ζήτησε εξηγήσεις για το θέμα του πρίγκηπα ο Βγενόπουλος

Την επανεμφάνισή του στα διοικητικά του Παναθηναϊκού έκανε μετά από ένα μήνα ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο μέτοχος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Βαρδινογιάννη, Αλέξανδρο Γεωργόπουλο, ζητώντας κάποιες εξηγήσεις για το μνημόνιο συνεργασίας με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, καθώς διαπίστωσε ασυνήθιστες για τέτοια ντιλ αναφορές, καθώς και αρκετές γενικότητες.

Ο νομικός εκπρόσωπος του “Τζίγκερ” δεν έδωσε απαντήσεις, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν παίζει παρά ρόλο μεσάζοντα. Τον παρέπεμψε δε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι που σίγουρα δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς εδώ και καιρό οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο.

Η θέση της πλευράς Βαρδινογιάννη είναι ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ως εν ενεργεία μέτοχος, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει όσες παρατηρήσεις και επισημάνσεις θέλει. Αυτό εφόσον προτίθεται να παρουσιάσει πρόταση ίση με αυτή του πρίγκιπα, καθώς τότε θα έχει δικαιωματικά τον πρώτο λόγο στην υπόθεση απόκτησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: