Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μαύρο Θέατρο της Πράγας: Ποτέ πριν το σκοτάδι δεν ήταν τόσο λαμπερό!

Εκτυφλωτικό μαύρο. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται, αυτό είναι το Μαύρο θέατρο της Πράγας Image. Μια ιδιοφυής τεχνική, που αποδεικνύει ότι το όνειρο, η φαντασμαγορία και η μαγεία φαίνονται πολύ καλύτερα στο σκοτάδι. Και εμείς στο θέατρο Badminton σβήνουμε με ανυπομονησία τα φώτα, για να υποδεχθούμε αυτούς τους ιδιότυπους «Άρχοντες του Σκότους», που επιστρέφουν στην Αθήνα, για να μας μαγέψουν με τη νέα τους παράσταση «Afrikania».

Στα 22 χρόνια της ιστορίας του, το Θέατρο «IMAGE» έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό, όπου κι αν παρουσιάζεται, γιατί συνδυάζει μοναδικά τις πιο καινούριες τεχνικές του μαύρου θεάτρου, με το σύγχρονο χορό, τη σύγχρονη μουσική και την παντομίμα. Με αυτές τις καλλιτεχνικές φόρμες μπορεί και εξιστορεί πολύπλοκες, πολλές φορές, ιστορίες, σκορπίζοντας απλόχερα τη μαγεία και τη φανταστική ατμόσφαιρα, που μόνο το μαύρο θέατρο μπορεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους. Εδώ, το φως είναι άλλο και το σκοτάδι είναι άλλο. Γιατί το μαύρο σκοτάδι εδώ είναι γεμάτο εκπλήξεις. Από το μυστικό και άπειρο βάθος του μαύρου εργαστηρίου έρχονται σε σας θαυμάσιες εικόνες. Δε βλέπετε τους ηθοποιούς, επειδή είναι αφανείς. Αρκετούς, όμως, θα τους δείτε καλά και από κοντά. Ο χορός θα αφήσει τα ανομολόγητα να αποκαλυφθούν, θα γητέψει τη συγκίνησή σας και θα νικήσει τους φυσικούς νόμους. Η μουσική έχει τη δυνατότητα να γεννήσει ή να αφυπνίσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, το τραγικό δίνει τη θέση του στο κωμικό, το απίστευτο στο πιθανό. Και η φαντασία γίνεται η πιο υπέροχη πραγματικότητα.
 ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: