Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Φερνάντο Σάντος: Τα λάθη μάς ωριμάζουν

Με τα φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ρωσίας (Παρασκευή 21.30) και της Ρουμανίας (Τρίτη, 21.30) ανοίγει ένας νέος κύκλος για την εθνική ομάδα στόχος της οποίας είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην τελική φάση του Euro 2012, υπογράμμισε ο κ. Φερνάντο Σάντος ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση. Ο ομοσπονδιακός προπονητής διευκρίνισε ότι από τα εν λόγο παιχνίδια περιμένει να δει τους παίκτες του να εφαρμόζουν κάποιες καινοτομίες σε άμυνα και επίθεση, χωρίς να φοβούνται μήπως κάτι δεν κάνουν σωστά. «Τελείωσε ο πρώτος κύκλος και τώρα ανοίγεται ένας δεύτερος, αυτός της προετοιμασίας για την τελική φάση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια της τελικής φάσης. Ξεκινάμε με δύο δυνατά φιλικά και θέλουμε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα. Έχω πει στους παίκτες τι θέλω να κάνουμε στην άμυνα και στην επίθεση και δεν με ενδιαφέρει αν θα να κάνουν λάθη. Η ομάδα μπορεί να ωριμάσει μόνο μέσα από τα λάθη της. Αν θέλαμε να διατηρηθεί το αήττητο θα παίζαμε με το Λιχτενστάιν. Επιλέξαμε την Ρωσία, μια ομάδα που έχει περάσει στην τελική φάση του Euro 2012 και θέλαμε και να είχαμε και στο δεύτερο παιχνίδι μια άλλη ομάδα που επίσης έχει προκριθεί (Γαλλία), αλλά δεν τα καταφέραμε» υπογράμμισε ο πορτογάλος προπονητής.
Ο κ. Σάντος χαρακτήρισε ευχάριστο πονοκέφαλο το γεγονός ότι έχει πολλούς παίκτες στη διάθεσή του. «Οι επιλογές γίνονται πάντα για το συμφέρον της ομάδας και χωρίς προσωπικό κίνητρο. Όταν έρθει η ώρα των τελικών επιλογών οι παίκτες θα το γνωρίζουν» υπογράμμισε. Παράλληλα χαρακτήρισε άριστο το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια λέγοντας ότι «έχουμε δημιουργήσει μια καλή οικογένεια και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και οι νέοι παίκτες θα πρέπει να το σέβονται προκειμένου να αποτελούν μέλη αυτή της οικογένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: