Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

«Απόβαση στην Πρίγκηπο» για τον Λευτέρη της Φενέρμπαχτσε

Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου στην Κωνσταντινούπολη έκανε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κιλιτσντάρογλου.

Στην συνέχεια όμως επισκέφθηκε στο σπίτι του στην Πρίγκηπο και τον υπερήλικα πλέον ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε Λευτέρη Κιουτσουκαντωνιάδη (φωτό)

Η εφημερίδα Hurriyet με τον τίτλο «Απόβαση στην Πρίγκηπο» – που είναι το μεγαλύτερο νησί από τα Πριγκηπόνησα- γράφει, ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κιλιτσντάρογλου, μεταβαίνοντας στην Πρίγκηπο επισκέφθηκε πρώτα τον Δήμο των Πριγκηπονήσων. Εκεί συναντήθηκε με τους ιθύνοντες των θρησκευτικών μειονοτήτων.

Βγαίνοντας φωτογραφήθηκε με τον θρησκευτικό ηγέτη των Εβραίων της Κωνσταντινούπολης Ισαάκ Χαλέβα. Ο Κιλιτσντάρογλου προέβη και σε μια σύντομη δήλωση τονίζοντας, ότι άνθρωποι από διαφορετικές θρησκείες ζουν ειρηνικά στα Πριγκηπόνησα. Ο κ. Κιλιτσντάρογλου ακύρωσε την επίσκεψή του στην Θεολογική Σχολή στη Χάλκη, καθώς και στο Μουσείο Ραχμί Γκιουρπινάρ στην Χάλκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: