Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Στο Ναυτοδικείο ο Ψωμόπουλος επειδή... δάγκωσε αυτί

Λένε ότι δεν είναι είδηση για έναν δημοσιογράφο όταν ένας σκύλος δαγκώσει έναν άνθρωπο. Όταν όμως ένας άνθρωπος δαγκώσει δημοσιογράφο και συγκεκριμένα το αυτί του τι είναι; Πάντως, γεγονός είναι ότι ο Χρήστος Ψωμόπουλος, πρώην της Βίσση και νυν-πρώην (ακόμα δεν ξέρουμε) της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα έχει σύντομα δικαστικές περιπέτειες, αφού κατηγορείται ότι δάγκωσε το αυτί του πανελίστα του «Κους Κους» Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία του δημοσιογράφου, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία του Κωνσταντινίδη, αναγκάστηκε από το δάγκωμα να πάει στο... νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του έκαναν έξι ράμματα.
 
Αμέσως ο δημοσιογράφος κινήθηκε νομικά κατά του Χρήστου Ψωμόπουλου, υποβάλλοντας μήνυση για σωματική βλάβη, εξύβριση και εκβιασμό. Έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ο Ψωμόπουλος αφού πήγε πρώτα από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, παραπέμφθηκε στο Ναυτοδικείο Πειραιά (αφού αυτήν την περίοδο υπηρετεί την θητεία του).
 
Το τελευταίο όρισε δικάσιμο για τις 13 Απριλίου, οπότε και θα δοθεί η συνέχεια του σήριαλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: