Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Από καρκίνο του παχέος εντέρου πάσχει ο Γλαύκος Κληρίδης

To ιατρικό συμβούλιο που συγκλήθηκε σήμερα αποφάσισε ότι επιβάλλεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, 83 χρονών, να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης έχει επανεισαχθεί στην ιδιωτική κλινική ''Ευαγγελίστρια'', στη Λευκωσία, μετά τη διάγνωση ότι έχει κακοήθη όγκο στο παχύ έντερο.

Σε δηλώσεις του ο προσωπικός του ιατρός Ιωσήφ Κάσιος είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κλινικές και οι παρακλινικές εξετάσεις που είχαν κάνει "και βρέθηκε ο Πρόεδρος να έχει ένα κακοήθη όγκο στο παχύ έντερο".

"Έγινε κάποιο ιατρικό συμβούλιο και εκείνο το οποίο αποφασίσαμε είναι ότι επιβάλλεται ο Πρόεδρος να υποστεί επέμβαση. Έχει γίνει διάγνωση καρκίνου του παχέους εντέρου και ο Πρόεδρος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα", πρόσθεσε.

Ο κ. Κάσιος ανέφερε, τέλος, ότι αύριο το πρωί θα δοθούν λεπτομέρειες με δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: