Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Παπαδήμος: Εκκληση για ενότητα, συνεννόηση και σύνεση

Εκκληση για ενότητα, συνεννόηση και σύνεση προκειμένου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα να επιλυθούν ταχύτερα, με μικρότερο κόστος και αποτελεσματικότερα απηύθυνε ο νέος Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος στις πρώτες του δηλώσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά την εντολή που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο κ. Παπαδήμος παραδέχτηκε ότι η πορεία δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο υπογράμμισε ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα εφόσον είμαστε ενωμένοι και συνεργαστούμε συστηματικά και στενά.

Τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πως οι επιλογές που θα γίνουν ως προς την πορεία της θα έχουν καθοριστική σημασία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Προεδρία της Δημοκρατίας, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που προηγήθηκε, υπό τον Κάρολο Παπούλια, επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο αρχών που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών της 6ης Νοεμβρίου.

Εργο της νέας κυβέρνησης, όπως αναφέρεται, είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει αύριο στις 2 το μεσημέρι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: