Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πως έπιασαν τους "Ρόζ Πάνθηρες" των κοσμηματοπωλείων


- Δείτε καρέ καρέ τον τρόπο με τον οποίο οι διαρρήκτες ξήλωσαν τα ρολά του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη
- Οι δράστες πήραν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ σύμφωνα με τις πληροφορίες
- Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για σοβαρότατη υπόθεση και αναμένεται νέα ανακοίνωση
- Η γυναίκα μυστήριο που συνελήφθη και ήταν το δόλωμα της συμμορίας


Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της ληστείας του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη, καθώς λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη ληστεία.

Σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση, πρόκειται για 4 αλλοδαπούς, μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει μεγάλο αριθμό διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία και καταστήματα. Μάλιστα ενδεικτικό της σοβαρής υπόθεσης είναι και η αναφορά της αστυνομίας πως θα γίνουν νεότερες ανακοίνωσης μιας και οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως από τους τέσσερις συλληφθέντες, η μία είναι γυναίκα που μάλιστα είχε το ρόλο του δολώματος, αφού πήγαινε εκείνη πρώτα στο κοσμηματοπωλείο για να τσεκάρει το χρόνο. Ένας από τους τρεις άνδρες που συνελήφθησαν φαίνεται πως έχει πλούσιο ιστορικό, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να καταζητείται απο πολλές ευρωπαϊκές χώρες για αξιόποινες ενέργειες.  Οι 4 συλληφθέντες έμεναν σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για την περιβόητη οργάνωση Ροζ Πάνθηρες που έχουν σαρώσει ολόκληρη την Ευρώπη με ληστείες σε κοσμηματοπωλεία καικ κατάστήματα και λεία εκατομμυρίων ευρώ. Οι περιβόητοι «Ροζ Πάνθηρες» έχουν χτυπήσει μεγάλα κοσμηματοπωλεία, αλλά και μεγαλοεμπόρους διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων σε Παρίσι, Λονδίνο και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όταν οι δράστες εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Ειρήνης στην Ηλιούπολη με ένα κλεμμένο βανάκι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: