Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μαργαρίτης- ΔΗΜΑΡ: «Ο ανεύθυνος του ανεύθυνου…».

Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της Εκτ. Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, σε παρέμβαση του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA (πρωινή εκπομπή Δ. Καμπουράκη - Γ. Οικονομέα) αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις τόνισε:

«Αν παραφράσουμε τον τίτλο της ταινίας του Μ. Μονιτσέλι «Ο κλέψας του κλέψαντος», αυτές τις μέρες ζούμε το «Ο ανεύθυνος του ανεύθυνου…».

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τη δημόσια συζήτηση για τις πράξεις ανευθυνότητας και τα μπάχαλα στις παρελάσεις, όπου δυνάμεις της αντιπολίτευσης και της Αριστεράς φαίνεται να επενδύουν σε ακραίες καταστάσεις για να χαϊδέψουν τα αυτιά του αγανακτισμένου κόσμου, και έρχεται ο πρωθυπουργός με ανευθυνότητα να δημιουργήσει ακραία πόλωση μέσω της πρότασης για δημοψήφισμα. Θέτει το δίλημμα «με το ευρώ ή τη δραχμή». Είναι λάθος η διενέργεια δημοψηφίσματος για ζήτημα δημοσιονομικής πολιτικής που απαιτεί σύνθετες οικονομικές απαντήσεις. Πώς θα εκφραστεί κάποιος πολίτης που είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής αλλά διαφωνεί με τις ασκούμενες πολιτικές; Αν ο πρωθυπουργός έχει πρόβλημα ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης των αποφάσεών του θα μπορούσε να προσφύγει σε εκλογές με τις σαφείς προγραμματισμένες δεσμεύσεις των κομμάτων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: