Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Φαρσέρ έστελνε μηνύματα για τοποθέτηση βόμβας στο Μαξίμου

SMS message received on a Motorola RAZR wirele...
Image via Wikipedia

Γραπτά μηνύματα με ψευδείς ειδήσεις έστελνε ένας 41χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Είχε στείλει από το κινητό του, γραπτά μηνύματα, στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για τοποθέτηση ωρολογιακής βόμβας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την ψηφιακή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μηνύματα είχαν αποσταλεί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και από την τηλεφωνική σύνδεση του 41χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκαν δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου καθώς και μία κάρτα SIM της επίμαχης σύνδεσης, στα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα των οποίων εντοπίσθηκαν και τα απειλητικά μηνύματα.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των όρων του αυτόφωρου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: