Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η Μαντόνα ήθελε να γίνει καλόγρια

Madonna at her 'Confessions' Tour at Wembley A...Image via WikipediaΕίναι ίσως η πιο γνωστή γυναίκα σταρ παγκοσμίως και έχει προκαλέσει πολλές φορές την κοινή γνώμη, τόσο με τα βίντεοκλίπ της, όσο και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Κι όμως το 1979 η Μαντόνα, ήθελε να… γίνει καλόγρια!

Πριν από 32 χρόνια, όταν η βασίλισσα της ποπ ήταν 21 ετών και η περιουσία της οποίας τώρα αγγίζει τα 300 εκατ. λίρες Αγγλίας, είχε γράψει ένα γράμμα στον σκηνοθέτη Stephen Lewicki, ζητώντας του ένα ρόλο στο έργο «A Certain Sacrifice».

Η τρισέλιδη επιστολή, που δεν έχει δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας, περιείχε την εξομολόγηση της νεαρής τότε Μαντόνα, η οποία δήλωνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ήθελε να γίνει καλόγρια και πως μισούσε το σχολείο.

Τότε σκεφτόταν ακόμη να παρατήσει τη μουσική ενώ είπε και ένα μικρό… ψεματάκι, γράφοντας πως έχει γεννηθεί το 1959, ενώ στην πραγματικότητα η χρονολογία γέννησής της είναι το 1958.

Το γράμμα ξεκινά ως εξής: «Αγαπητέ Stephen, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Detroit, στο Michigan. Όταν ήμουν στην 5η τάξη, ήξερα ότι ήθελα να γίνω ή καλόγρια ή σταρ του σινεμά. Εννιά μήνες σε ένα μοναστήρι με… “θεράπευσαν” από την πρώτη “ασθένεια”». Και συνεχίζει: «Όταν πήγαινα σχολείο είχα γίνει κάπως σχιζοφρενική, καθώς δε μπορούσα να επιλέξω αν γινόμουν η παρθένα της τάξης ή του άλλου είδους. Και οι δύο επιλογές είχαν τις αρχές τους… απ’ ό,τι μπορούσα να καταλάβω. Σιγά σιγά άρχισα να αναπτύσσω μια τεράστια δυσαρέσκεια για τους συμμαθητές, τους δασκάλους και το σχολείο γενικότερα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: