Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απειλούν τους καθηγητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης


Ο "Σύλλογος αυγοβόλων Μηχανικών" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον πρώην Πρύτανη Ιωακειμ Γρυσπολάκη...με αυγά, την ώρα που δίδασκε.
Στην επιστολή του "Συλλόγου" υπάρχει ξεκάθαρη προειδοποίηση ότι θα συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά των καθηγητών του Πολυτεχνείου Κρήτης που θεωρούνται "ανεπιθύμητοι" από ορισμένους φοιτητές.
Σύμφωνα με το CretaLive, στην ανακοίνωση για τα προχθεσινά επεισόδια εν ώρα μαθήματος στο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου Κρήτης και αφού οι συντάκτες αναφέρουν την δική τους άποψη για τα όσα έγιναν στην διάρκεια της επίθεσης κατά του πρώην πρύτανη, στέλνουν και σαφές μήνυμα αναφέροντας και τα εξής :
"Πλέον να ξέρουν πως οι τούρτες, τα γιαούρτια στην σπλάτζια, και τα αυγά στο πολυτεχνείο είναι φυσική απόρροια των πράξεων τους. Εδώ και καιρό και εμείς και το σύνολο της κοινωνίας δεν καταδικάζει τους προπηλακισμούς σε κάθε είδους γρυσπολακισμούς. Ξέρουμε όλοι πως το σύνολο της κοινωνίας δεν καταδικάζει αυγοβολές και καρπαζιές στους βουλευτές αλλά αντίθετα επικροτεί, και μόνο δημοσιοκάφροι και βουλευτές βγαίνουν στις εφημερίδες και τα κανάλια και καταδικάζουν την βία.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: