Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Απειλεί με αποχώρηση ο Ολυμπιακός!

«Αν δεν γίνουν όσα θα συμφωνήσουμε, τότε εμείς θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο», τόνισε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι «αιωνίων». Οι Ερυθρόλευκοι προειδοποιούν πως αν δεν τηρηθούν τα όσα υπογραφούν την Παρασκευή (18/11), θα φύγουν οριστικά.

Ενταση μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε και με αφορμή 400 θέσεις πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων . Συγκεκριμένα, ο κ. Σταυρόπουλος ζήτησε να μαζευτούν οι κερκίδες 134 και 136 (σ.σ. πίσω από το καλάθι δηλαδή στον πάγκο του Ολυμπιακού), αλλά και να μαζευτούν όλες οι κερκίδες πίσω από τους πάγκους και τη γραμματεία.

Οι γηπεδούχοι που εκπροσωπήθηκαν από τον Μιχάλη Γεωργαντή, αντιπρότειναν να μαζευτούν οι 8 πρώτες σειρές πίσω από το καλάθι, όπως γίνεται συνήθως δηλαδή και να μαζευτούν οι κερκίδες στα διαζώματα 103, 105, πίσω δηλαδή από τον πάγκο του Ολυμπιακού και της γραμματείας, αλλά όχι πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά της αστυνομίας δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στη νέα σύσκεψη που θα γίνει την Παρασκευή (18/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια: