Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Παγετός σε όλη τη χώρα - Προβλήματα στις μετακινήσεις

SnowingImage by Another side of yukita via FlickrΤσουχτερό κρύο, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά είναι το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα, ενώ σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται στις συγκοινωνίες, καθώς υπάρχει απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια και πολλές πτήσεις ακυρώνονται λόγω ανέμων.

Δεν φεύγουν τα πλοία από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο για Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα καθώς στα πελάγη πνέουν άνεμοι ως και εννιά μποφόρ. Δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο για Αργοσαρωνικό. Δρομολόγια δεν γίνονται επίσης στη γραμμή Πρίνου – Καβάλας.

Σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει ένταση των ανέμων, που θα φέρει μεγαλύτερα προβλήματα. Καλό είναι όποιος θέλει να ταξιδέψει να καλεί πρώτα το αρμόδιο λιμαναρχείο ή ταξιδιωτικά γραφεία για να δει ποια είναι η κατάσταση.

Χτες το βράδυ ακυρώθηκε πτήση της Olympic Air Αθήνα – Ιωάννινα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή των Ιωαννίνων. Πρόβλημα αντιμετώπισαν όσοι απο τα Γιάννινα φθάνοντας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", σχεδιάζαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και χάνουν τις πτήσεις τους.

Χθες το πρωί, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» προσέκρουσε ελαφρώς, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, στο λιμάνι του Ηρακλείου. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε βαθούλωμα στο πλοίο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: