Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση κατά συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Κυψέλη

Υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ήταν το αποτέλεσμα επίθεσης 20 μοτοσυκλετιστών σε βάρος συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Κυψέλη. Εξετάζονται οι συνθήκες τραυματισμού εικοσιεξάχρονου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 18:40 στη διασταύρωση Δροσοπούλου και Ανάφης, στην Κυψέλη, όπου στεγάζονται γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρεται, ομάδα περίπου 20 ατόμων, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, εκτόξευσαν δύο μολότωφ στην είσοδο του συνδέσμου, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν κλειστός.

Υλικές ζημιές σημειώθηκαν σε τρία με τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Οι δράστες, οι οποίοι δεν είχαν διακριτικά, παραμένουν ασύλληπτοι.

Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθηκες τραυμαστιμού ενός 26χρονου Έλληνα, ο οποίος βρισκόταν σε περίπτερο κοντά στα γραφεία και φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

 Σημειώνεται ότι το περιστατικό αυτό συνέβη μια περίπου εβδομάδα μετά την επίθεση αγνώστων σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: