Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εργαζόμενοι ΙΜΑΚΟ: Είμαστε σε καθεστώς ομηρίας!

Εδώ και μήνες όλοι οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ, από την άνοιξη όταν και απολύθηκαν οι δυο εκπρόσωποι των συντακτών, είμαστε σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας.
Γνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση στην αγορά, δεν μπορεί κανείς να αντιδράσει παρότι οι εργαζόμενοι είναι για δυο μήνες απλήρωτοι, χωρίς να υπάρχει δέσμευση της εταιρίας έστω για ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των δεδουλευμένων. Κάθε εβδομάδα απ' τις αρχές Σεπτεμβρίου δίδονται υποσχέσεις για πληρωμή, οι οποίες αθετούνται. Την ίδια ώρα ο εκδότης και η σύζυγός του ανοίγουν προσωπικά blog, στα οποία απασχολούν κόσμο, παίρνουν τηλεοπτικές εκπομπές, συμμετέχουν σε κοσμικές εκδηλώσεις, ποζάρουν στις κάμερες και πουλάνε μούρη... Την τελευταία φορά που μίλησε στους εργαζόμενους ήταν σχεδόν αστεία γιατί τους είπε ότι δεν χρειάζεται να έχουμε δυο τζιν, ενώ έδωσε και το σύνθημα της κρίσης λέγοντας: "Στην κρίση δεν φοβάσαι, δεν λυπάσαι και δεν ντρέπεσαι κανέναν"

Εργαζόμενοι ΙΜΑΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: