Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι Γερμανοί αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν το φιλικό της Ελλάδας

Το προγραμματισμένο φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας με την Ρουμανία στις 15 Νοεμβρίου βρίσκεται στον "αέρα" αφού οι Γερμανοί δεν δέχονται να φιλοξενηθεί στο Ρότλιγκεν όπου αρχικά είχε οριστεί.

Ο λόγος που επικαλέστηκε η Γερμανική ομοσπονδία είναι η ασφάλεια, αλλά σίγουρα το timing προξενεί απορίες αφού την Τετάρτη φιλοξενήθηκαν 4000 φίλοι του Ολυμπιακού στο Βεστφάλεν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Η ΕΠΟ αν και ξαφνιάστηκε με την κίνηση των Γερμανών, αναζητεί λύση για να γίνει το φιλικό με τους Ρουμάνους στην ίδια ημερομηνία αλλά σε άλλη χώρα της κεντρικής Ευρώπης με πιθανότερη να είναι η Αυστρία.

Η Εθνική στις 11 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει στο Γ. Καραϊσκάκης την Ρωσία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: