Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ψαριανός για αγανακτισμένους: Ή πελάτες είναι ή μ…κες!

Αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει η συνέντευξη του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς και τα σχόλια του για τους «Αγανακτισμένους». Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στο περιοδικό informer για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή και τους «Αγανακτισμένους», τους οποίους αποκαλεί «πελάτες» και «μ…κες».
Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την «μούτζα» των «Αγανακτισμένων» που στρέφεται κατά πάντων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας απαντά:
«Δικαίως είναι θυμωμένος ο κόσμος, αλλά δεν νομίζω να φταίει η μακαρίτισσα η γιαγιά μου… Στο χέρι του κόσμου είναι να αλλάξει τα πράγματα και το σκηνικό. Και όχι μόνο στις εκλογές, κάθε κάτι χρόνια κι εντός Βουλής. Παντού, με τη συμμετοχή του και με ένα είδος σοφίας…
Αλλά μια και λέμε για πολιτικούς και Κοινοβούλια, οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους, κάποιοι τους ψηφίζουν κι αν το κάνουν με κριτήριο ”Πελατειακό” κάποτε θα το πληρώσουν, όπως γίνεται τώρα, με τους ”αγανακτισμένους πελάτες” που πετάνε αυγά και μουντζώνουν αυτούς που οι ίδιοι ψήφισαν.
Αν ένας πολιτικός είναι Λαμόγιο ή καθήκι ή Μ…κας και εκλέγεται επί 15 ή 20 ή 30 χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ, δεν λέει κάτι αυτό σ’ όσους τον έχουν ψηφίσει δεκαπέντε φορές; Και δεν είναι ”εξαπατημένη νύφη” ο κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν ψηφοφόρος. Ή Πελάτης είναι ή Μαλάκας, είναι ”σήριαλ κίλλερ” του εαυτού του. Τι ακριβώς μουντζώνει;
Επίσης, πολλοί – και φίλοι μας – λένε ”εγώ ψηφίζω ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ ή ΑΠΕΧΩ κι έχω τη συνείδηση μου ήσυχη, δεν ψήφισα κανέναν κερατά”! Ρε φίλε, αριθμητική ξέρεις; Αν στους 1000 οι 950 ψηφίζουν άκυρα, λευκά ή απέχουν και οι 30 ρίξουν Ψ και οι 20 Χ, ο Ψ θα κάνει κυβέρνηση – δηλαδή Εγώ! – ο Χ θα ‘ναι Αντιπολίτευση και οι 950 ξέρετε ΤΙ ΘΑ “ΝΑΙ; Μην πω καλύτερα, κατάλαβαν αυτοί…
Την εικόνα και την ποιότητα των πολιτικών την ζωγραφίζει και την καθορίζει ο κόσμος. Κι αν φίλε μου την πάτησες (μια, δυο, τρεις..) πρόσεχε μην την ξαναπατήσεις. Αν την πάτησες δεκαπέντε φορές, εντός, εκτός, εναλλάξ, που λέμε και στην γεωμετρία, ποιον μουντζώνεις; Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν με σοφία, αλλά είναι δυστυχώς μειοψηφία. Και συνήθως αυτοί ψηφίζουν Μικρά Κόμματα.
Ξέρετε, αν είχαμε στη Βουλή 10 κόμματα δεν θα ‘χαμε φτάσει στην καταστροφή που οδηγηθήκαμε με τους Μαυρογιαλούρους του ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥτσικου πελατειακού κωλοχανείου των εναλλάξ αυτοδύναμων πανίσχυρων (ας γελάσω!..) κυβερνήσεων.
Σκεφτείτε πόσο ”χάλια” είναι οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες με κυβερνήσεις συνεργασίας ή π.χ. το Βέλγιο κι η Ολλανδία που μένουν κάτι μήνες ή και χρόνια ”ακυβέρνητα”! Αλλά τι να πεις, έτσι που ψηφίζει ο σοφός Ελληνάρας, πασοκονουδού σε μέσο ποσοστό 80%, εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια!
Ελπίζω να μη μας έχει καταραστεί ο Μεγαλοδύναμος και ξαναδούμε ”αυτοδύναμες” κυβερνήσεις. Εκλογές θα ‘ρθουν, για να δούμε! Πελάτες μου!, που ‘λεγε κι ο Μέγας Βέγγος!»
Πηγή:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: