Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αίγιο: Συλλήψεις για τη δολοφονία του Α. Αγγελόπουλου

Φως στην υπόθεση της δολοφονίας του αιγιώτη επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αναμένεται πως θα πέσει μετά τις συλλήψεις 3 ατόμων, εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του filodimos-aigio.gr, οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο στη σύλληψη τριών ανδρών, καταγόμενων από το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, αρκετά γνωστών στην τοπική κοινωνία, οι οποίοι βαρύνονται με κατηγορίες για το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου 2011 έξω από το σπίτι του επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται πως ο Άγγελος Αγγελόπουλος, γνωστός καθηγητής μαθηματικών και πολυσυζητημένο πρόσωπο, μετά τη χρεωκοπία της πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρείας Synthesis Α.Ε. στην οποία ήταν βασικός μέτοχος, δέχτηκε επίθεση το μοιραίο βράδυ, την ώρα που επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας του διαμερίσματος της Μελετοπούλων 61Α.

Ο κουκουλοφόρος που παραφύλαγε, πετάχτηκε πίσω από την κολώνα, τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και με εννιάβολο φυσίγγι, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν εντός των προσεχών ωρών στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: www.filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: