Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σοφία Παυλίδου: Οι αποκαλύψεις της για το... σύζυγο Φερεντίνο!

Τη δόξα - και τα νούμερα - του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά θέλησαν να "κλέψουν ο Φερεντίνος με τη συζυγό του, την οποία και "επιστράτευσε" ακριβώς την περίοδο που η εκπομπή περνάει κρίση και...
βλέπει σταθερά την... πλάτη του Mega!

Καλεσμένη του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το πρωί η Σοφία Παυλίδου, σύζυγός του παρουσιαστή. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως και με τον σύζυγό της είναι διαφορετικοί ως άνθρωποι: «Αν δεν ήμαστε αντίθετοι δεν θα γινόταν. Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι αντίθετος με τον άλλον για να πορευτείς στη ζωή. Κοινά έχουμε. Το πρωτογενές ήταν το αντίθετο. Από κει και πέρα, αν καταφέραμε να συμπορευτούμε σε κάποια πράγματα το κάναμε γιατί θέλαμε».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν σε αρκετά νεαρή ηλικία: «Εγώ διαμόρφωσα τον χαρακτήρα όντως μέσα από αυτή τη σχέση» δήλωσε η Σοφία Παυλίδου. «Στην αρχή δεν μου έφερνε καν λουλούδια! Στην παράσταση “Αλίμονο στους νέους” είχαμε ήδη σχέση. Με τον Χρήστο όταν πρωτογνωριστήκαμε, με την πρώτη συνάντηση και την πρώτη ματιά, αισθανθήκαμε πολύ οικεία. Στον πρώτο διάλογο που κάναμε στον Λυκαβηττό ξαφνικά άρχισε να με ρωτάει ποιο σπίτι να πάρει: το ένα ή το άλλο στην τάδε περιοχή; Πάντα του άρεσε να κοιτάζει σπίτια. Και το φοβερό ήταν ότι ήταν ανάμεσα σε δυο περιοχές που ήθελε έχουμε τώρα και το σπίτι μας. Προφητικό; Αρχίσαμε, λοιπόν, να μιλάμε πολύ οικεία ο ένας στον άλλον. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Και στο πρώτο ραντεβού ήταν πάρα πολύ ωραία», εξομολογήθηκε η σύζυγός του Χρήστου Φερεντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η Σοφία Παυλίδου και τα "απόρρητα" της ζωής της..

Δεν υπάρχουν σχόλια: