Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Τρέχουν να πληρώσουν για να γλιτώσουν τις χειροπέδες...

Μέσα σε δέκα ημέρες εξοφλήθηκαν χρέη 4 εκατ. ευρώ 
Ευεργετικά αποτελέσματα τόσο σε επίπεδο εντυπώσεων, αφού ικανοποιείται το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών όσο και σε επίπεδο ουσίας, δηλαδή, εν προκειμένω, στα έσοδα του Δημοσίου, έχουν οι συλλήψεις που πραγματοποιεί η Οικονομική Αστυνομία και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», με βάση τα στοιχεία των αρμόδιων υπηρεσιών, η εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο που έκαναν όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα με τους φοροφυγάδες άγγιξαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ το τελευταίο δεκαήμερο, καθώς μόλις έγινε αντιληπτό ότι δίνεται τέλος στην ατιμωρησία και εφαρμόζεται ο νέος νόμος, αυξήθηκε κατακόρυφα η προσέλευση στα ταμεία των οικονομικών υπηρεσιών. Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί: Εως τα μέσα της εβδομάδας, 42 επιχειρηματίες με συνολικά χρέη 10,6 εκατ. ευρώ σε ΦΠΑ, εναντίον των οποίων έχουν υποβληθεί μηνυτήριες αναφορές, συνελήφθησαν ή πρόκειται να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από το ΣΔΟΕ και τη νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία εφόσον δεν τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: