Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ν. Γερμανού: Το σχόλιό της για τα γεννέθλια της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

26 χρόνια έχουν περάσει από τότε που γεννήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου και τη συγκεκριμένη είδηση δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη, με το δικό της καυστικό τρόπο η Ναταλία Γερμανού.

  Το σχόλιο της παρουσιάστριας είναι αυτό που λέμε... όλα τα λεφτά!

"1985: γεννιέται η Τζούλια Αλεξανδράτου, φωτομοντέλο και τραγουδίστρια - Άρα είναι αργία να ξανακοιμηθώ;"

 Δείτε τώρα κάποια πράγματα για την... ιστορία της Τζούλιας, ακριβως όπως τα έγραψε ανήμερα της γέννησής της το istorika-gegonota.blogspot.com:

To 2002, σε ηλικία μόλις 16 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Miss Young στα καλλιστεία του ANT1. Εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006, ενώ τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη λίγο πριν τον διαγωνισμό, χάνοντας τον τίτλο από την Ολυμπία Χοψονίδου. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή "Megalicious chart live" του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA, ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, "Μόνο Για Σένα" και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο κλιπ. Το 2007 ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το "Βασίλισσα της πίστας" και το "Στόχος είναι τα λεφτά" για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περάκη "Ψυχραιμία", στην οποία και συμμετείχε πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Καβαλιεράτου, μεταξύ άλλων. Ήταν παρουσιάστρια της εβδομαδιαίας εκπομπής του ΑΝΤ1 "Music bee", η οποία σταμάτησε στο τρίτο επεισόδιο λόγω των μικρών ποσοστών τηλεθέασης από την AGB. Το 2010 πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένη ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο πορνοστάρ Ian Scott, που διανεμήθηκε μέσω των πρακτορείων τύπου εσωτερικού σε 120.000 DVD και που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: