Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πορεία φοιτητών του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας

KKE-rally-2008Image via Wikipedia Ειρηνική πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι, σπουδαστές των ΤΕΙ, που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Οι σπουδαστές διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, εκφράζοντας την αντίθεση τους στη νέα κυβέρνηση, η οποία θεωρούν ότι ήρθε για να εφαρμόσει νέα σκληρότερα και αντιλαϊκότερα μέτρα που θα πλήξουν τους εργαζόμενους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, με τη στήριξη και τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

Η πορεία, των 500 και πλέον φοιτητών, ξεκίνησε από την πλατεία Ομονοίας και κατέληξε στη Βουλή, καλώντας τους πολίτες να ξεσηκωθούν και να είναι σε συνεχή εγρήγορση, ώστε να μην περάσουν τα νέα μέτρα και να αναγκάσουν τη νέα κυβέρνηση να καταφύγει σε εκλογές το ταχύτερο δυνατό, καθώς πιστεύουν ότι είναι η μοναδική λύση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: