Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Ερντογάν.

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdoğan.
Image via Wikipedia
Ξαφνικό πρόβλημα υγείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τούρκοι γιατροί πραγματοποίησαν επέμβαση στο έντερο του τούρκου πρωθυπουργού, χωρίς να αναφέρουν το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μilliyet υπήρξε έντονη φήμη το Σαββατοκύριακο για παρουσία του Ερντογάν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα η φήμη ανέφερε πως η μεταφορά του τούρκου πρωθυπουργού έγινε στο κρατικό νοσοκομείο της πανεπιστημίου Μάρμαρα στο Παντίχι της στην Ασιατική όχθη της Κων/πολης.

Το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού δεν ανέφερε τίποτα, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Ερντογάν πράγματι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση στο έντερο.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα .Για λόγους ασφαλείας ο 2ος και ο 6 ος όροφος του νοσοκομείου έχουν εκκενωθεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: