Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

«Flash»: Απολύει δημοσιογράφους και παίρνει ... φοιτητές !

Επιχείρηση κατάργησης της μισθωτής εργασίας των δημοσιογράφων με μαθητευόμενους καταγγέλλει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ότι επιχειρείται στο ραδιοσταθμό «Flash».

Σημειώνει ότι η ιδιοκτησία έχει στόχο να καθιερώσει «φθηνή και ανασφάλιστη εργασία με πρόγραμμα πρακτικής άσκησης σπουδαστών του Τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, εφαρμόζοντας νέα ήθη στην ενημέρωση» και αποσκοπώντας σε νέες απολύσεις πέραν των 52 που έχουν ήδη γίνει.

Κι αυτό «βγήκε στον αέρα» από εκπομπή του ραδιοσταθμού, από την οποία μεταδόθηκε «ο απίστευτος διάλογος της παρουσιάστριας με σπουδάστριες, ότι καθηγητές του Παντείου πληροφορούν τους φοιτητές ότι είναι η εποχή που θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο "ξεσκαρτάρισμα" στις επιχειρήσεις ΜΜΕ.

Επίσης, τόσο η ιδιοκτησία όσο και οι καθηγητές συμφωνούν ότι τώρα θα δημιουργηθούν "ευκαιρίες" με τις απολύσεις, αφού θα περισσεύουν θέσεις φθηνής εργασίας για εκπαιδευόμενους».

Το Δ.Σ. της Ενωσης ξεκαθαρίζει προς την ιδιοκτησία και τη διεύθυνση του «Flash», ότι τα σχέδιά τους, με πρόσχημα την κρίση, για ΜΜΕ χωρίς δημοσιογράφους, δεν θα περάσουν, ενώ καλεί το Τμήμα ΜΜΕ του Παντείου να αναλάβει τις ευθύνες του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: