Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

H «Χριστιανική Ένωση Νεανίδων» βγάζει στο σφυρί τη ρόζ βίλα της Δήμητρας..

Στον πλειστηριασμό βγαίνει μια από τις έξι «χρυσές» μεζονέτες της οδού Αγράμπελης, λόγω χρεών της Δήμητρας Λιάνη  - Παπανδρέου σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

Η υπόθεση που αποκαλύπτει σήμερα η zougla.gr αποτελεί ένα από τα τελευταία κεφάλαια του σήριαλ της πρώην ροζ βίλας που μετατράπηκε σε «χρυσές μεζονέτες», οι οποίες και κατασκευάστηκαν εντός του οικοπέδου έκτασης τριών στρεμμάτων της οδού Αγράμπελης 3.

Την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011, στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου αναμένεται να παιχτεί ένα από τα τελευταία μέρη του «δράματος» καθώς βγαίνει στον πλειστηριασμό μια από τις μεζονέτες που ανήκει στην Δήμητρα Παπανδρέου.

Αιτία, τα χρέη της χήρας του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, απέναντι στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση με τον τίτλο «Χριστιανική Ένωση Νεανίδων», στην οποία φέρεται να οφείλει 25.943 ευρώ. Κατά πληροφορίες η συγκεκριμένη οφειλή αφορά ενοίκια τα οποία αμέλησε να πληρώσει η κυρία Παπανδρέου την περίοδο που κατοικούσε σε ένα από τα ακίνητα της Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: